Magyar Falu Program

Önkormányzati tulajdonban lévő „ Út, híd, járda építése, felújítása Magyar Falu 2023 Program”

Prügy Község közigazgatási területén található , önkormányzati tulajdonban és fenntartásban lévő Dobó Katica utca (479 hrsz) és Kossuth Lajos utca (150/6 hrsz) burkolatának felújítása. A kivitelezés 240 fm hosszúságban aszfalt kopó réteggel és kétoldali zúzottkő padkaépítéssel került felújításra.


Önkormányzati tulajdonban lévő út-, hídépítés/felújítás - 2020 - Magyar Falu Program

Prügy település belterületén található Kossuth L. utcai ingatlan (150/6. hrsz.) kerül felújításra 325 mhosszúságban és 3,6 m szélességben, teljes aszfalt burkolattal.


Orvosi eszközök beszerzése - Magyar Falu Program

A projekt keretében Prügy Község Önkormányzatának tulajdonát képező Prügy, Szabadság u. 2.-1. (hrsz: 476/1) ingatlanon található egészségház orvosi eszközeinek beszerzése valósul meg.
Az egy épületben található háziorvosi, házi gyermekorvosi, fogorvosi és a védőnői feladatellátáshoz kapcsolódó eszközbeszerzés az egészségügyi alapellátás korszerű feltételeinek megteremtését szolgálja.
Prügy településen a modern eszközökkel felszerelt orvosi és védőnői ellátás biztosított lesz, mely hosszú távon a lakosság életminőségét javítja.
A projekt keretében beszerzésre kerül 52 db eszköz, bútor.


Önkormányzati tulajdonú utak felújítása - Magyar Falu Program

Prügy település belterületén található Móricz Zs. utcai ingatlan kerül felújításra 720 m
hosszúságban és 4 m szélességben, teljes aszfalt burkolattal.


Urnafal építése - Magyar Falu Program

A településen található temető jelenleg nem rendelkezik urnafallal, azonban az országosan
érzékelhető változás a településen is jelentkezik. Egyre többen választják a hagyományos koporsós temetés helyett a hamvasztásos, urnás temetést, azonban ez a szolgáltatás jelenleg a településen nem elérhető.
A tervezett fejlesztés keretében 36 urnahelyes urnafal építése valósul meg az önkormányzat községi temetőjében. A temető a község Taktabáj felé eső részén, külterület 0157 hrsz szám alatt található.
A létrehozott új szolgáltatás a hozzátartozók mindennapjait is megkönnyíti, a létrehozott urnafal napi szintű gondozása elkerülhető, szeretteiket azonban mégis gondozott környezetben tudhatják.© 2003-2024 Minden jog fenntartva! Me-NET Student Kft. Miskolc
A weboldalak tartalmának, képeinek másodközlése, felhasználása csak a tulajdonos írásos engedélyével lehetséges.